Unknown-1.png

Playtomic

Beste Padelfanaten,

Playtomic is dé reserveringsapp bij Antwerp Padelclub.

Dit is wat jij nog moet weten om (beter) gebruik te maken van de app:
 

Registreer je in de Playtomic app
 

Indien je nog GEEN Playtomic account hebt: 
Registreer je als nieuwe gebruiker en kies je eigen WACHTWOORD. Nadat je via de bevestigingsmail je account hebt goedgekeurd, kan je beginnen boeken. Zoek in de app naar Antwerp Padelclub (Berchem EN Kontich) en klik op het hartje in de foto van beide clubs dan zal je gelinkt worden aan beide clubs. Wij maken u lid tot einde lidmaatschap.

 

Indien je REEDS een Playtomic account hebt:

Als je REEDS geregistreerd bent in de Playtomic App en je wordt lid van de club op 1 januari 2021, zoek dan Antwerp Padelclub (Berchem EN Kontich) op in de Playtomic App en klik op het hartje in de foto van beide clubs dan zal je gelinkt worden aan beide clubs. 
Wij maken u lid tot einde lidmaatschap.

Nodig spelers uit:

De beste manier om een speler voor de eerste keer toe te voegen is door hem te zoeken op zijn   e-mailadres, telefoonnummer (+32) of naam (Als deze persoon nog geen account heeft aangemaakt in Playtomic, nodig je hem best uit via bijv. Whatsapp).
Hoe zie je wanneer er een account aan de speler is gelinkt?
Naast zijn foto of initialen moet de speler  een Belgisch vlagje naast zijn naam hebben staan.

  • Nadat je met deze spelers hebt gespeeld, is het makkelijker om ze terug te vinden door alleen op hun naam te zoeken.

  • DEEL de reservering met  andere spelers via WhatsApp, sms, etc. Klik op “Share Match”  nadat je jouw baan hebt gereserveerd via de 3 bolletjes rechtsboven op jouw scherm.

  • Je kan spelers toevoegen tot op het moment van de reservering.

 

Kies de betalingsmethode van je voorkeur:

Wij bieden je verschillende betalingsmethoden aan: creditcard, Playtomic’s wallet of club wallet en Bancontact. Ook kan je de betaling splitsen wanneer je een terrein reserveert, zodat de medespelers hun deel betalen. Jouw teamgenoten kunnen hun deel tot 2u na de reservering betalen.

LET OP: Wanneer je geen spelers toevoegt aan de reservering,  ben JIJ verantwoordelijk voor de hele betaling van het terrein.

 

Boekingsreglement als lid van Antwerp Padelclub:

Als LID op onze club kan je als hoofdboeker 1 reservering maken tijdens PIEKuren in de toekomst. Je kan wel nog steeds uitgenodigd worden voor een wedstrijd. Wanneer je een uitnodiging aanvaardt en jouw deelname bevestigt, kan je dus zelf GEEN BOEKING meer maken als hoofdboeker. Van zodra de wedstrijd is afgelopen, kan je dus opnieuw zelf boeken.
 

LET WEL: de 4 namen van de spelers moeten opgegeven en bevestigd worden op het moment van de wedstrijd om een openstaande betaling te vermijden! Tijdens onze DALuren kan je ongelimiteerd boeken.

Leden kunnen 6 dagen op voorhand boeken telkens om 09:00u.

Niet-leden kunnen 5 dagen op voorhand boeken telkens om 09:00u.

 

Leden kunnen tot 1 uur op voorhand annuleren in de app. Indien dit niet gebeurt, is dit een no-show en wordt u een week geschorst.

Niet-leden kunnen tot 1 uur op voorhand annuleren in de app. Indien dit niet gebeurt zullen zij hun partij moeten betalen en worden zij een week geschorst.
Het is verboden meer dan 1 keer per dag te spelen indien dit wel gebeurt zal u een week geschorst worden.
Indien u bovenstaande regels tweemaal overtreed, vervalt uw lidmaatschap.
 

Bij hevig regenweer dient u ons via info@antwerppadelclub.be te verwittigen voor het einde van uw partij. Indien de andere velden ook onbespeelbaar zijn, betalen wij uw partij terug.

 

Het Antwerp Padelclub bestuur