top of page
Unknown-1.png

Playtomic

Beste Padelfanaten,

Playtomic is dé reserveringsapp bij Antwerp Padelclub.

Dit is wat jij nog moet weten om (beter) gebruik te maken van de app:
 

Registreer je in de Playtomic app
 

Indien je nog GEEN Playtomic account hebt: 
Registreer je als nieuwe gebruiker en kies je eigen WACHTWOORD. Nadat je via de bevestigingsmail je account hebt goedgekeurd, kan je beginnen boeken. Zoek in de app naar Antwerp Padelclub (Berchem EN Kontich EN 7DE OLYMPIADE) en klik op het hartje in de foto van de 3 clubs dan zal je gelinkt worden aan de clubs. Wij maken u lid tot einde lidmaatschap.

 

Indien je REEDS een Playtomic account hebt:

Als je REEDS geregistreerd bent in de Playtomic App en je wordt lid van de club op 1 januari 2023, zoek dan Antwerp Padelclub (Berchem EN Kontich EN 7DE OLYMPIADE) en klik op het hartje in de foto van de 3 clubs dan zal je gelinkt worden aan de clubs. Wij maken u lid tot einde lidmaatschap.

Nodig spelers uit:

De beste manier om een speler voor de eerste keer toe te voegen is door hem te zoeken op zijn   e-mailadres, telefoonnummer (+32) of naam (Als deze persoon nog geen account heeft aangemaakt in Playtomic, nodig je hem best uit via bijv. Whatsapp).
Hoe zie je wanneer er een account aan de speler is gelinkt?
Naast zijn foto of initialen moet de speler  een Belgisch vlagje naast zijn naam hebben staan.

  • Nadat je met deze spelers hebt gespeeld, is het makkelijker om ze terug te vinden door alleen op hun naam te zoeken.

  • DEEL de reservering met  andere spelers via WhatsApp, sms, etc. Klik op “Share Match”  nadat je jouw baan hebt gereserveerd via de 3 bolletjes rechtsboven op jouw scherm.

  • Je kan spelers toevoegen tot op het moment van de reservering.

 

Kies de betalingsmethode van je voorkeur:

Wij bieden je verschillende betalingsmethoden aan: creditcard, Playtomic’s wallet of club wallet en Bancontact. Ook kan je de betaling splitsen wanneer je een terrein reserveert, zodat de medespelers hun deel betalen. Jouw teamgenoten kunnen hun deel tot 2u na de reservering betalen.

LET OP: Wanneer je geen spelers toevoegt aan de reservering,  ben JIJ als hoofdboeker verantwoordelijk voor de hele betaling van het terrein.

 

Boekingsreglement als lid van Antwerp Padelclub:

Zie clubreglement

 

Het Antwerp Padelclub bestuur

bottom of page